Eredivisie zeilen

Sportevenement

In het weekend van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli wordt het Eredivisie zeilen op de Westeinderplassen georganiseerd.

Wedstrijdzeilen tussen 18 teams waarin gestreden wordt om de schaal. In totaal zijn er 5 speelrondes, waarvan een in Aalsmeer in het weekend van 30 juni tot en met 2 juli. Een wedstrijd duurt 20 minuten en is online te volgen. Daarnaast komt er live commentaar op de wal met videobeelden waardoor het voor het publiek ook heel leuk wordt om dit evenement te volgen.

Uniek is dat Watersportvereniging Nieuwe Meer en Watersportvereniging Aalsmeer met een gezamenlijk team, gesponsord door Gemeente Aalsmeer, hieraan gaan deelnemen. Ondernemers uit de omgeving worden uitgenodigd om familie, vrienden en relaties uit te nodigen om te genieten van deze zeilwedstrijd op de grote plas en alle andere watersportactiviteiten op de kleine poel. Het programma start vanaf de lunch duurt tot en met de prijsuitreikingen ’s avonds.

Wanneer?

Dag Van Tot Toelichting