Expositie in het Oude Raadhuis

Tentoonstelling

Van 31 augustus t/m 15 oktober biedt de stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer amateurs aan om hun werk in een professionele omgeving te presenteren aan een breed publiek.

Na het succes van de vorige tentoonstellingen ook dit jaar een expositie van amateurs die in hun vrije tijd schilderen, beeldhouwen of fotograferen. Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer biedt hen de kans hun werk in een professionele omgeving te presenteren aan een breed publiek. En dit jaar voor het eerst ook tijdens de kunstroute.

Dit jaar is alweer de 6e editie aanstaande. Plaats van handeling is het sfeervolle Oude Raadhuis in het hart van Aalsmeer. Deelnemende kunstenaars zijn volledig vrij in keuze welke kunstwerken zij willen laten zien. Er is geen thema en er is geen ballotage. Redenen om mee te doen kunnen heel divers zijn. De één vindt het gewoon leuk om één of twee keer per jaar naar buiten te treden met een hobby. Anderen neem het weer een stuk serieuzer en zien het als een kans om voor het voetlicht te treden. Zeker is dat alle amateurkunstenaars met plezier en een zekere gedrevenheid al korter of langer met de ‘kunsten’ bezig zijn. De één schildert herinneringen of doet dat van foto’s en de ander hakt in steen tot het af is.

Deze expositie is te zien vanaf 31 augustus t/m 15 oktober 2017. De toegang gratis en het Oude Raadhuis is geopend donderdag t/m zondag 14.00 - 17.00 uur.

Wanneer?

Vanaf Donderdag 31 augustus 2017 tot Zondag 15 oktober 2017