Jachthaven De Oude Werf

Jachthaven

Aan de Kleine Poel op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het centrum van Aalsmeer vind je Jachthaven De Oude Werf. De jachthaven is centraal gelegen aan de Westeinderplassen, een van de mooiste vaargebieden van Nederland.

Jachthaven De Oude Werf heeft ruim 80 ligplaatsen voor boten van 4 tot 10 meter lengte. Er is een toiletgebouw en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Voor kleine boten van havenklanten is er een trailerhelling. Met de nieuwe kolomzwenkkraan kunnen schepen tot maximaal 5 ton uit het water worden gehaald voor winterberging of onderhoudswerkzaamheden. Uw boot kan naar keuze overwinteren in de botenloods, op het parkeerterrein of in het water. De steigers zijn gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled kunststof en voorzien van walstroom- en watertappunten. 

Hoewel wij een professionele jachthaven zijn, die het complete dienstenpakket voor de watersport kan aanbieden, is het voor ons een uit de hand gelopen vrijetijdsbesteding, die wij professioneel uitvoeren. Als u kiest voor De Oude Werf, dan kiest u voor een jachthaven waar uw vrije tijd ook onze vrije tijd is.

Contactgegevens

Jachthaven De Oude Werf

Uiterweg 123/127
1431 AD Aalsmeer
www.deoudewerf.nl/ info@deoudewerf.nl T 0297 323 929
T 06 51598060

Uiterweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1431 AD, Aalsmeer

Extra informatie

Ligging
Aan/bij natuurwater Ja