Jachthaven W.V. Nieuwe Meer

Jachthaven

De Jachthaven W.V. Nieuwe Meer beschikt over vele faciliteiten. Er zijn ruim 200 ligplaatsen beschikbaar voor zowel motor- als zeilboten.

Alle steigers zijn voorzien van water en elektriciteitsaansluiting. En er zijn moderne toilet- en douchegelegenheden. In de zeilloods is het mogelijk om uw zeilen te drogen.

Heeft u Aalsmeer eenmaal gevonden, wat weleens lastig kan zijn door de doolhof van eilandjes op de Westeinder, dan vindt u aan het eind van de Kleine Poel aan de linkerzijde de jachthaven van WV Nieuwe Meer. Dit is een gezellige verenigingshaven op 200 meter van het centrum van Aalsmeer. Alle steigers zijn voorzien van water en elektra, via de havenmeester kunt ook de gasflessen laten vullen. Het sanitair is modern. Diesel is in de haven niet te verkrijgen maar daarvoor zijn voldoende mogelijkheden in de omgeving. Kwestie van even navragen bij de havenmeester. Tel. 0297-324589.
Bij het centrum van Aalsmeer liggen passantensteigers waar u ook kunt gaan liggen.

Een warme bakker, supermarkt en postkantoor liggen alle op nog geen 100 meter van de haven, luxer kan bijna niet. In het clubhuis op de haven is een bar met een restaurant, 's zomers elke dag en avond geopend. Ook in Aalsmeer zelf zijn ruim voldoende mogelijkheden om buiten de deur te eten.

Jachthaven W.V. Nieuwe Meer

Stommeerweg 2